Team

wim-de-mulder

Dr. Wim De Mulder

Vasculair chirurg

Specialisaties:

  • Flebologie
  • Huidletsels/onderhuidse gezwellen
  • Ingegroeide teennagels

 

www.demulderwim.com

secretariaat.flebologie.Deinze@mijnziekenhuis.be

tel: 09/387 74 07

Dr. De Mulder studeerde in 1996 af te RUG met grote onderscheiding. Na zijn opleiding tot algemeen en vasculair chirurg in het O.L.V.- ziekenhuis te Aalst en het AMC ziekenhuis te Heerlen in Nederland, werkt hij sinds 2002 als vast staflid op de dienst algemene en vasculaire heelkunde in het St.-Vincentius ziekenhuis te Deinze.

Vanaf 1/9/21 zal Dr. De Mulder zich, binnen de vasculaire dienst, focussen op de flebologie. ECHO geleide diagnose en behandeling, sclero- en foamtherapie, microsclero- en lasertherapie, flebectomie en klassieke stripping behoren tot zijn specialiteit. Patient gerichte specifieke behandeling met bijzondere aandacht voor de functionele en esthetische uitkomst. De behandeling van ingegroeide teennagels, het verwijderen van huid en onderhuidse letsels en de aanpak van chronische wondproblematiek van de onderste ledematen behoren tevens tot zijn vakgebied.

Ik ben lid van enkele wetenschappelijke verenigingen.

  • Benelux vereniging voor flebologie
  • Royal belgian surgical society
  • International Union of Phlebology

Naast de best mogelijke en moderne zorg, streef ik met mijn team naar een complete en professionele service. 

Voor behandelingen die niet binnen onze expertise vallen, zijn er nauwe contacten met uitstekende specialisten in andere deelgebieden.

IMG_2342

Sara Van Looveren
Flebologie Verpleegkundige


Contact: 09 387 74 07 

Sara is het aanspreekpunt voor patiënten, artsen, zorgmedewerkers en externe diensten die voor ons onderzoeken uitvoeren. Daarnaast verzorgt ze het grootste deel van de administratie, facturatie en organisatie. Vervolgens voorziet ze een vlot verloop van raadplegingen en biedt ze praktische hulp tijdens consultaties, in zowel het verrichten van echografie als voor sclerotherapie, huidlaserbehandeling en wondzorg, zoals het aanleggen van verbanden. Ook assisteert ze in de pre- en postoperatieve informed consent en bij operaties.

Arts_Willaert_Willem

 

Dr. Willem Willaert
Vasculair chirurg
Binnen het vasculair team Deinze zal dr Willaert zich focussen op de arteriële pathologie.